Log in

I forgot my password

Latest topics
Poll

How's ur relationship wif people in UNIMAS???

12% 12% [ 4 ]
41% 41% [ 14 ]
38% 38% [ 13 ]
9% 9% [ 3 ]

Total Votes : 34

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 39 on Sun Nov 15, 2009 7:06 am

sosej dan lembu...

Go down

sosej dan lembu...

Post by bumi dragon lord on Sat Feb 21, 2009 5:01 pm

sosej & lembu...

Ada kisah seorang anak yang diberi peluang untuk belajar di Amerika untuk
dapatkan degree, tapi selepas 15 tahun, x pernah lulus, akhirnya bapak dia
dah x sanggup lagi tanggung beban wang untuk anaknya itu, terpaksalah dia
bawak balik ke Malaysia.

Sepanjang perjalanan dari airport ke rumah, bapaknya diam aje (marah la tu).

Si anak dah rasa x best, so dia pun cari la idea untuk berbual & tunjuk pada
bapak dia yang dia kat Amerika ada gain something la dgn pekembangan
teknologi. So dia ckp dgn bapak dia:

Anak: Bapak tau x, kat Amerika sekarang teknologi dah maju giler. Sekarang
nak buat sosej x payah nak sembelih lembu, buang kulit, masuk je lembu dalam
machine, dah jadi sosej....

Bapak: Itu teknologi dah lapuk. Kat Malaysia lagi advance. Aku 32 tahun
dulu, masukkan sosej aje dah keluar lembu sekor... menyusahkan plak tu...

avatar
bumi dragon lord
Admin
Admin

Male
Number of posts : 708
Age : 31
Location : hollow of hell
Registration date : 2008-07-26

Character sheet
Insane Posters:

View user profile

Back to top Go down

Re: sosej dan lembu...

Post by alexander721 on Wed Feb 25, 2009 12:37 pm

this implied that the old ginger was smarter than the fresh one...

old cow roxx!!
avatar
alexander721
Espresso
Espresso

Male
Number of posts : 92
Age : 30
Registration date : 2008-07-26

Character sheet
Insane Posters:

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum